Nyheder

nyheder

Hien varmepumper blev udvalgt til det første luft-kilde varmepumpeprojekt i det ørken femstjernede hotel.Romantisk!

Ningxia i det nordvestlige Kina er et sted, der tilhører stjernerne.Det årlige gennemsnitlige fint vejr er næsten 300 dage, med en klar og gennemsigtig udsigt.Stjernerne kan ses næsten hele året rundt, hvilket gør det til et af de bedste steder at observere stjerner.Og Shapotou-ørkenen i Ningxia er kendt som "Kinas ørkenhovedstad".Zhongwei Desert Star River Resort bygget på den store og storslåede Shapotou-ørken, som er det førende femstjernede ørkenhotel i det nordvestlige Kina.Her kan du se alle stjernerne i den store ørken.Om natten, når du kigger op, vil du se den lyse stjernehimmel, og når du rækker hånden op, kan du samle stjernerne op.Hvor romantisk!

微信图片_20230403153051

 

Zhongwei Desert Star River Resort dækker et samlet areal på omkring 30.000 mu, som består af "Time Treasure Box, Tent Hotel, Amusement Project Area, Sunlight Health Care Area, Exploration and Adventure Area, Children's Sand Playing Area" osv. Det ejer også det første ørkenbibliotek i Ningxia.Det er et avanceret feriested, der integrerer catering og indkvartering, konference og udstilling, forlystelser og sundhedspleje, eventyrrejser, ørkensport og skræddersyede turismetjenester.

微信图片_20230403131241

 

For at sikre, at enhver gæst, der bor på hotellet, føler sig godt tilpas med temperaturen, valgte Zhongwei Desert Star River Resort for nyligHien luftvarmepumperdet kombinerede køle- og varmesystem.Dette er også det første luftvarmepumpeprojekt i et femstjernet hotel i ørkenen.

99

 

Ørkenen i Shapotou er betagende i skønhed, men der er også specielle miljøer i ørkenen, såsom stærke sandstorme, intense temperaturændringer og tørt klima osv. Enheder skal gennem årene stå igennem ekstraordinære tests.Hien Company har specialtilpassede enheder af denne grund, der giver fire 60 hk ultralav temperaturluftvarmepumpermed køling og opvarmning for at imødekomme det samlede køle- og varmebehov i Zhongwei Desert Star River Resort på 3000 kvadratmeter.Ifølge ørkenens særlige miljø udførte Hiens installationsteam professionel specialbehandling.På installationsstedet overvågede og kontrollerede Hiens professionelle supervisor, standardiserede hele installationsprocessen og eskorterede yderligere den stabile drift af enhederne.Efter enheden er officielt taget i brug, vil Hiens eftersalgsservice blive vedligeholdt og fulgt op i alle aspekter for at sikre idiotsikker.

88

 

Faktisk tog Hien føringen med at installereluftvarmepumpeenheder i Alashan-ørkenen, Indre Mongoliet, allerede i 2018. Hien var den eneste, der havde modet og selvtilliden til at installere luftkildevarmepumpenheder i ørkenen på det tidspunkt.Indtil nu er der gået fem år, og Hiens luftvarmepumpe med ultralav temperatur køle- og varmeenheder og vandvarmere har kørt stabilt i ørkenen.Efter den alvorlige test af barske omgivelser, erobrede Hien varmepumpe med succes ørkenen!


Posttid: 03-03-2023